TECH-PARTNER, SPECIALIST IN SEARCH, SELECTIE EN INTERIM VAN PROFESSIONALS IN DE TECHNIEK

TECH vacatures

TECH-Partner legt zich als gespecialiseerd niche kantoor volledig toe op de search, werving en selectie van professionals in de techniek, vast èn interim, door geheel Nederland, regelmatig ook met een internationale scope.

Wij richten ons op ervaren technische professionals met voortreffelijke kwaliteiten, zowel in vakinhoudelijke als in relationele zin. TECH-Partner is succesvol, met name bij het vervullen van doorgaans moeilijkere search opdrachten waar getalenteerde technici (MBO/HBO/WO) voor worden gevraagd.

Wij zijn er voor Engineers en (Project) Managers in de volgende sectoren High Tech, Manufacturing, Oil & Gas, Renewables, Chemie, Biotech, Pharma, Bouw, Civiele Techniek, On/Offshore, Automotive, Aerospace, Logistiek en ICT. Profit en non-profit.

Op zoek naar personeel?

Actueel

Actueel TECH-Partner

TECH-Partner is het nieuwe label van Partner in Search bv. Met TECH-Partner betreden we opnieuw de arbeidsmarkt van techniek. In het begin van zijn carrière heeft Herman zich ook ruim 6 jaar bezig gehouden als gespecialiseerd Recruiter op de markt van technische professionals (MBO+/HBO/WO niveau).

Lees meer...

INTERIM BOOST nodig, denk aan TECH-Partner

De wereld is veranderd en draait toch door!

Heeft u gezien de bijzondere omstandigheden per direct extra  ( interim ) capaciteit nodig, dan bieden wij u - tegen uitermate scherpe tarieven - de juiste (interim) professional op de juiste plek.

TECH-Partner wil op deze wijze ook graag een steentje bijdrage aan de samenleving in deze uitzonderlijke tijden.

Stel uw vraag en we kijken samen naar de juiste oplossing.

Lees meer...