Actueel TECH-Partner

TECH-Partner is het nieuwe label van Partner in Search bv. Met TECH-Partner betreden we opnieuw de arbeidsmarkt van engineering en techniek. In het begin van zijn carrière heeft Herman zich ook ruim 6 jaar bezig gehouden als gespecialiseerd Recruiter op de markt van technische professionals / engineers (MBO+/HBO/WO niveau).

Deze ervaring heeft Herman opgedaan bij een bekende grote dienstverlener, actief in de werving, selectie en detachering van technische professionals en vervolgens bij een technische detacheerder, die onder andere actief was in oil/gas/chemie industrie, maar ook voor de bekende ingenieursbureaus, in Nederland en internationaal.

Het betreft een ‘oude’ passie: techniek, die ingegeven door de snel veranderende ontwikkelingen in de techniek en maatschappij, ons er toe brengen in te zetten op de markt van techniek. Steeds meer zaken worden technisch mogelijk, waardoor we anders kunnen gaan werken en (samen)leven.

Denk aan cloud toepassingen, the internet of things, robotica, kunstmatige intelligentie, maar ook aan renewable energy en biotechnologie. En hiernaast blijft ook de bestaande technologie zich door ontwikkelen, middels oa nieuwe schonere, duurzame, efficiëntere productieprocessen, technieken, producten en materialen.

Technische functies zijn voortdurend aan verandering en ontwikkeling onderhevig. Dit maakt dat er schaarste is en blijft op de markt van engineers, projectmanagers en andere technici. Deze doelgroep zal zich continu moeten door ontwikkelen en opnieuw blijven uitdagen en uitvinden. Adequate opleidingen en continue bijscholing zijn van groot belang.

TECH-Partner wil hieraan graag een bijdrage leveren door de juiste technische professional te werven en te selecteren voor de optimaal passende vacature, met doorgroeiperspectief én bij de best passende onderneming of organisatie, zowel vast als interim, nationaal en internationaal.

Wil je meer weten over TECH-Partner en onze dienstverlening, we vernemen het graag en staan je graag te woord!